söndag 18 mars 2012

Supertan Drop-in Solarium Jakobsberg


Supertan Drop-in solarium finns på Kvarnplan 1 i Jakobsberg. Öppettider är 7-23 alla dagar i veckan och priset varierar från 4:-/min till 6:-/min. Kontakt: 0736-2486575. Super Tan solarium ligger precis bredvid Jakobsbergs station och bussterminal och man kan gå under tak från tåget eller bussen direkt till Supertan drop-in solarium i Jakobsberg.

På solariet så finns det tre tper av solarium från Ergoline och samtliga har fullängdsrör på 160-180 w. Ergoline solarierna har också en mp3 plugin. Ergoline Esprit, Ergoline Advantage och Ergonline Sunrise är maskinerna som används på Supertan. Sunrise kostar 6:-/min, Esprit 5:-/min och Advantage 4:-/min. 

SuperTan har också en medlemsklubb där du kan få erbjudanden via email eller sms. Att bli medlem kostar inget. Medlemsklubben lottar också ut ett presentkort värt 1000:- varje månad. Utöver medlemsklubben så kan du köpa ett solkort på SuperTan och kan få bonus på dina besök.
Sedelväxlare finns där du betalar och du kan också ladda ditt solkort i sedelväxlaren. På Supertan i Jakobsberg så kan du köpa solkrämer i en varuautomat.
Lokalerna är kameraövervakade för besökarnas säkerhet och solariet ligger också på gatuplan så man slipper gå ner i en källare.

SuperTan i Jakobsberg går också under namnet OpenSun & Good Looks.